Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Vsro Medusa

Türk Lirası
0.00₺
medusaya 2 ayrı oda şeklinde yaptım bunların tam saatinde atması için nereye müdahale edilmesi gerekiyor smc üzerinden orjinalini ayarlamıştım ama bunlar farklı odalarda

Adsız.png

Prosedür yapıp eventbot aracılığı ile yapabilirsin yada SQLAgent >Jobs kullanarak spawn edebilirsin.

Bununla ilgili bir çok konu var öncelikle start verin nasıl aktif edilir bunu araştırın.
Configürasyon ayarlarını inceleyin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
sql serveri farklı kurmak istiyorum ama database orda hangi yollar ile çekerim araştırdım doğru düzgün bir şey bulamadım 18 kullanıyordum kurulu olan 19 da var bende onda var bu servis bir sorunda çıkmıyor sadece db yi oraya aktarmam gerekiyor

Geri
Üst Alt