Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro new dress

Vidyo sizde acılıyormu ? yorumlarda belirtirseniz sevinirim takıntılıyımda

bugün 12 den sonra girmedin umarım rat atmıştım sunucularına onun bulaşmışmı kontrol et
Arcane VII season 2 olması lazım o avatarlar :D

Sinir etti beni söz vermişti Tailed Beast petlerini yapacaktı bana sözünde durmadı :D(Naruto isimli animede bijuu var 10 tane on tane pet istemiştim :D)
blender 3D ögretici vidyo ceken olursa inan bana istedigin herşeyi eklerim oyuna herşeyi yapıyom ama gel gelelim oyunda ya yarısı yok yada crash oluyo. İnsanın biride cıkıp vidyo cekmiyor devlet meselesi gibi resmen

blender 3D ögretici vidyo ceken olursa inan bana istedigin herşeyi eklerim oyuna herşeyi yapıyom ama gel gelelim oyunda ya yarısı yok yada crash oluyo. İnsanın biride cıkıp vidyo cekmiyor devlet meselesi gibi resmen
İstediğim petlerin figurleri bunlar :D
0203b226389c210ec9258064e4442ed4

Geri
Üst Alt