Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro NPC programı sorun.

Türk Lirası
0.00₺
Programı şahsen uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum...
DB üzerinde tablo ayarlarına tamamen hakimim...
Sorun şu;
@Devrim arkadaşımızın sunucusuna kurduk...tabloların ayarlarını yaptık.., clean db olduğu için db düzenle işlemini yaptık. Sonrasında program db'yi görmedi. Bundan kastım; dbye bağlanıyor ama npc içeriklerini görmüyor.
Konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.

Programı şahsen uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum...
DB üzerinde tablo ayarlarına tamamen hakimim...
Sorun şu;
@Devrim arkadaşımızın sunucusuna kurduk...tabloların ayarlarını yaptık.., clean db olduğu için db düzenle işlemini yaptık. Sonrasında program db'yi görmedi. Bundan kastım; dbye bağlanıyor ama npc içeriklerini görmüyor.
Konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
resim varmı ?

Arkadaş şu an sınava gittiğinden dolayı fotoğraf paylaşamayacağım.
Herhangi bir hata vermiyor, programda bağlan dedikten sonra gerekli bilgileri girip arayüze ulaşıyoruz. Düzenle dediğimizde tabloları yüklemiyor. Direkt olarak düzenlemenin bittiği uyarısını veriyor. NPC içeriklerine bakmak istediğimizde de boş olarak gösteriyor.

Geri
Üst Alt