Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro online sayısı öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bambam099
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
11111.png

merhaba arkadaşlar hangi başlığın altına konu açacağımı kestiremediğim için buraya yazıyorum moderatör arkadaşlar gerekli taşıma işlemlerini yaparlar vds sunucumun suan için teknik özellikleri bunlar 110 cap arabia ekli bir sw açacağım 400-500 online bekliyorum dowload min 600 upload da 800 mbit fiziksel sunucuya geçene kadar ne gibi iyileştirmeler yapmamı önerirsiniz sql18 kullanıyorum 2 güne açılış yapmadan ne gibi updateler yapayım bu konuda bilgilendirirmisiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7800

merhaba arkadaşlar hangi başlığın altına konu açacağımı kestiremediğim için buraya yazıyorum moderatör arkadaşlar gerekli taşıma işlemlerini yaparlar vds sunucumun suan için teknik özellikleri bunlar 110 cap arabia ekli bir sw açacağım 400-500 online bekliyorum dowload min 600 upload da 800 mbit fiziksel sunucuya geçene kadar ne gibi iyileştirmeler yapmamı önerirsiniz sql18 kullanıyorum 2 güne açılış yapmadan ne gibi updateler yapayım bu konuda bilgilendirirmisiniz.
Normal Bilgisayara benziyor bu :)

Oyla 0
Arabi falan varsa bu ram tüm mapleri açmana yetmeyecektir. Oyuncu girişi oldukça zorlanacaktır makina ve kısa sürede modüller de çökme yaşanır.

VDS zaten fiziksel sunucudur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt