Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO Orjinal Drop Rate Ayarlama

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Bu tablolar üzerinden orjinal drop'u kendime göre düzenleyip kullanmak istiyorum, bu tablolar hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var mantık ve işleyişi için. :)
Edindiğim bilgiler?
Düşme oranı GameServer 1000 mob üzerinden baz alarak düşüyor galiba ÖRNEK Olarak
( 1 / 25,000 * 1000 = 0,04 )
MonLevel Mob'un Leveliydi galiba
ProbGroup1,ProbGroup2,ProbGroup3 Degre ve Rateleri olarak mı işliyor.
Bu tablolar hakkında detay edinip orjinal drop sistemi eklemek istiyorum

_RefDropClassSel_RareEquip Tablosu
1649515631532.png

_RefDropItemAssign Tablosu
1649515788316.png

Drop rate ayarlarken server.cfg DropItemRatio bi deger belirle o degeri baz alarak _RefDropClassSel_RareEquip test ederek bi rate belirle

Oyla 0
Sol taraf mob levelleri..
Sağa doğru da şöyle

1 DG
ProbGroup 1 sos, ProbGroup 2 moon ve ProbGroup 3 sun...

2 DG

ProbGroup 4 sos, ProbGroup 5 moon ve ProbGroup 6 sun böyle devam..

Oyla 0
Drop rate ayarlarken server.cfg DropItemRatio bi deger belirle o degeri baz alarak _RefDropClassSel_RareEquip test ederek bi rate belirle
Hocam şimdi server cfg'e 0,01 yazdim diyelim sos için kolay moon orta sun için zor yapmak istiyorum Rare equip tablosuna örnek 0,01 vermek yerine sosa,110 moona 160, şuna 220, olarak versek olurmu acaba. Sadece 0,01 vb ilemi çalışıyor acaba.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sol taraf mob levelleri..
Sağa doğru da şöyle

1 DG
ProbGroup 1 sos, ProbGroup 2 moon ve ProbGroup 3 sun...

2 DG

ProbGroup 4 sos, ProbGroup 5 moon ve ProbGroup 6 sun böyle devam..
Bunları o sekilde biliyorum fakat sos,moon,sun ratelrini 1 yaptığımda sadece sos düşüyordu moon sun deaktif oluyor

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu konuda anlatmış sanırım bir göz at istersen
Bu konu sadece tabloların mantığını söylemişti galiba bunları denedim şu şekilde etkisi oluyor ben rare equip tablosunda pro1 pro2 pro3 satırlarını 1 yaptığımda 1000 mob arasında düşüyor fakat sadece sos olarak moon sun olmuyor hepsini 1 yaptığım içinde olabilir onu denememistim

Oyla 0
diyelimki _RefDropClassSel_RareEquip 90 100 lv arası rate degeri 14,999, - sos mon sun önceligi onuda burdan ayarlican _RefDropItemAssign Prob_Relative Prob_Absolute degerleri 100 100 sen SUN itemlerin degerini 30 100 yaparsanöncelik sos mon vercek mantığını çöz böyle

Oyla 0
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

8 B Class Moon 3 DG (HEXDEĞERİ) [40453]
Bendeki tablo bu şekilde 101 lvl in değerleri ile oynadığımda herhangi birşey olmuyor ayrıca buraya ekleme yapmak istediğimizde Hex deerini nasıl oluşturucaz biraz daha detaylı anlatabilirmisin

Oyla 0
Geri
Üst Alt