Merhabalar değerli forum sakinleri konunun yeri tam olarak burasımı tam olarak bilmiyorum değilse eğer şimdiden özür dilerim. Bir kaç isteğim, sorum olacak eski bir silkroad oyuncusuyum güzel bir server uzun soluklu bulamadım hep kapanıyor sürekli bir ayda falan daha öncede vsro kurulumu editi yapmışlığım vardı çok öncedendi ama siegertv isimli arkadaşın videolarını izleyerek yapmıştım. Kendi oyuncu bilgisayarımdan Hyper-v ile sanalaştırma yaparak bir server kurdum test yapma amaçlı Windows server 2022 bu forum sayesinde adım adım takip ederek bir oyun kurdum sorunsuzca sonra panel kurmayı da öğreneyim diyerek işe koyuldum ama izlediğim videoların çoğu eski mesela İss bölümünde php manager yüklü ama Microsoft desteğini kesmiş artık yüklenmiyor başka bir şekilde yükleniyor Microsoft installer 5.1 diye bir programla onda da yüklenmiyor kısaca panel kurulumunda çıkmazdayım colundnot find1 falan hatalar veriyor falan özetleyecek olursak güncel 2024 tarihli panel kuruluma ait bir video eğitici bir şeyler var mı veya böyle bir şey yapma fikri olan var mı belki sanallaştırma ile olmuyordur ondan da olabilir bilgi alma amaçlı buraya yazdım iyi forumlar herkese