Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Party Matching -126 Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1104

130 cap sro client atıyorum 125 lvl oluyor sorun yok
bunu ollydbg ile offsetleri bulup 7D yazan yeri 8C yapıyorum kaydediyorum tüm 5-6 tane var sanırım fakat -126 yazıyor 125 çekince sıkıntı yok 125 'ten fazla yükseltemiyorum yardımcı olur musunuz
?
93Uufab.jpg
1cnEeab.jpg

128 yapınca ollyde nasıl gözüküyo
8C yapınca -74 olarak görünüyor ollyde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aklına gelebilecek her türlü program denedim malesef ise yaramıyor 125 sorunsuz 125 ten fazlası sorun yaşatıyor misal 8 tane offset var party match için 2 tanesini yapınca sıkıntı yok e basınca crash yapmıyor hepsini yapıncada crash atıyor 125 yapınca sıkıntı yok

Oyla 0
130 cap sro client atıyorum 125 lvl oluyor sorun yok
bunu ollydbg ile offsetleri bulup 7D yazan yeri 8C yapıyorum kaydediyorum tüm 5-6 tane var sanırım fakat -126 yazıyor 125 çekince sıkıntı yok 125 'ten fazla yükseltemiyorum yardımcı olur musunuz
?
93Uufab.jpg
1cnEeab.jpg
isro sroclient kullan

Oyla 0
Hocam o sanırım sınırları zorlayınca oluyodu bende bı sw de 999 yapmıstım falan eksı oluyodu standardı elle yazılınca oluyordu sadece

Oyla 0
standartı diyince 140 yapamazmıyım bunu ? bu arada senin avatar online ne oldu bıraktınmı ?
oha avatarı nerden bilyon yav duruyorda fırsat bulup ilgilenemiyorum pek :D Şuan sro ya sonsuzluk eldiveni modu yapıyorum son aşamalardayım :D
PT number konusunda tam emin değilim ama orjinali 110 cap olan clientte 999lv pt şeyi yapınca aynı eksi değer olayı banada olmustu 110+ yapınca hep eksi değer oluyodu

Oyla 0
Geri
Üst Alt