Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Pet Bug

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaslar daha once boyle birsey basima gelmedi petlerle ilgili birsey yaptigimida hatirlamiyorm ama toplayici ve atak petlerini actigim zaman dc yiyorum gs de hata bu sekilde.
2578
SRO_VT_LOGU KOMPLE CLEAN KULLANDIM OLMADI SERVER DOSYALARINI KOMPLE CLEAN KULLANDIM OLMADI TEK SRO_VT_SHARD
Kaldı sanırım fakat burdada bi işlem yapmadım neden oldugunu hayla bulamadım prodesürleri clean dbden aldım addnewcos olanları yine olmadı nasıl birşey anlamadım tamamen clean db ve filesden editledim serveri.

Son düzenleme:
2579b
burayla ilgili birşeymi acaba tüm prodesürlere tek tek bakıyorm altı çizgili olan varmı felan diye

Oyla 0
2580
DB Yİ KOMPLE SIFIRLADIM TEKRAR DENEDİM FARKLI BİR PETİ ACTIM PETİ ACTI KAPATTIGIM ZAMAN DC VERDİ BU SEFERDE BOYLE BİR HATA VERDİ GS

++ AYNI PETLERİ ACINCA YİNE DC VERİYOR ÜSTTEKİ HATA FARKLI BİR PET ACTIGIM İÇİN

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri
Üst Alt