Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro pet sayfalarını nasıl açabiliriz? 5/7 FIX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pet sayfaları 1 sayfa olarak kalması gerekli.
Aksi halde Gameserver üzerinde büyük hatalara, çökmeler, oyun içinde bir çok bug'a sebebiyet veriyor.

Oyla 0
SRO_VT_SHARD>Programmability>Stored Procedures>dbo._AddNewCOS

Girip dbo._AddNewCOS a Sağ tıklayıp Modify diyoruz ve ctrl+a yapıp siliyoruz ve bu verdiğim kodu yapıştırıyoruz execute diyip oyuna restart atıyrouz bu kadar benim sunucumda herhangi bir sorun teskil etmedi yapip yapmamak size kalmistir, shard database den yedek alip deneyin

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
SRO_VT_SHARD>Programmability>Stored Procedures>dbo._AddNewCOS

Girip dbo._AddNewCOS a Sağ tıklayıp Modify diyoruz ve ctrl+a yapıp siliyoruz ve bu verdiğim kodu yapıştırıyoruz execute diyip oyuna restart atıyrouz bu kadar benim sunucumda herhangi bir sorun teskil etmedi yapip yapmamak size kalmistir, shard database den yedek alip deneyin

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bu prosedür de zaten ALTER var, direkt okutması, var olan prosedürü günceller. :D

Yani gidipte orayı burayı açıp uğraşmasına gerek yok, direkt New Query deyip, bunu yapıştırıp F5 yapabilir.

Oyla 0
don't use this query .. i mean it is not wrong but the problem in game server it self anyone can crash your server if he wanted
Pet must have a max 2 pages or 1 page else game server will crash
how to test that your server wil crash ? fill pet pages with Full blue +5 or +7 or any + must be full blue and teleport see what will happen :D
game server will crash .... it is a problem in game server packet size ...

Oyla 0
Geri
Üst Alt