Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Videolu Anlatım vSro Resource Editör (Videolu)

Türk Lirası
0.00₺
Discord Hakan#4754
Merhaba arkadaşlar yıllardır ugrasıyorm arastırıyorum yapamadım, amacım silkroad onlineye yeni animasyon eklemek bu sayade cok buyuk projeler yapabilirim yeni map uniqeler kendine has iskelet animasyonlu yeni skiller vs herşeye hakimim sadece .ban .bsk dosyası :O bir video cektim belki yardımcı olabilecek birileri vardır.
Bunu yapabilecek bir insanda olması gereken bilgiler
-Tersine mühendis
-Binary dosyalarla uğraşmış
-Modelleme bilgisi olan
-Oyun motoru kullanmış olan
-C# Bilen
-Kısaca full stack developer
Malesef ülkemizde "Hello World" Yazan programcıyım sanıyor kendini :)

Aradıgım adam :D

Unfortunately there is very little and vague information about this, few people who know about this but do not want to do or help anyone, otherwise they would have shared it years ago, I hope you will discover more information soon. Good Luck ;)

Aslında işi bilen bir kaç kişi bir araya gelip fikir alış verişi yaparak tamamlasalar şu programı sonra yayınlasalar büyük bir gelişme olur oyunlarda. Fakat bizimkiler bir birini ezmek kötülemek veya diğerlerinden bir şeyler saklama gereği duyduğu için büyük ihtimal böyle bir şey gerçekleşmeyecek.

dostum ben herşeyi yapabiliyorm problemim yok bana gerekli olan şeyler bunlar
ben zaten bu programı kullanmıyorm örnek acısından gösterdim silkroadla ilgisi olmayan ama c#bilen insanların aklında fikir olması acısından

dostum yeni pet yapmayı ben bile yapmıyorm inan 5 6 tane yaptım oyle duruyor gerke yok aynı bokun farklı rengi ben .bsk .banla ugrasıyorm Allah izin verirse onuda yapıcam hayırlısı

Geri
Üst Alt