Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar bazı serverlerde görüyorduk scroll lar var mesela 1 scroll basınca full pro item full armor garment item gibi verebiliyor bu scsi olan veya suan piyasada paylasılmıs db de felan alabillecegim bir oyun varmı bildiginiz.
Yok ben ayrı bir tablodan çektirmek istemiyorum dersen, addnewchar'da başlangıç itemlerini ayarladığımız gibi addlogitem'e exec ile de ekleyebilirsin.
Yani senin anlayacağın tüm iş prosedür de bitiyor
büyük ihtimal bunu pvp server ya da beta için yapıcan ama buna hiiiiç gerek yok
itemleri npc'ye koy altta ki videoyu izleyerekte itemleri fb, fs yap geç
bunu kodunu yazmak ayrı dert
olan kodu kullanmak düzenlemek, nasıl çalıştığı kestirmek ayrı dert
gs ve sql'i yormakta ayrı bir dert uğraşma bu işlerle