Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSRO Server exeler hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prof

.
Türk Lirası
0.00₺
s.a degerli arkadaslarım sayenizde bircok sorunu hallettim oncelikle teşekürü borc bilirim , bir sorunum var suanda şimdi normal bir silkroad indirdigimizde stard geliyor tıklıyıp giriyoruz yanı bu vsro kurdugum dosyalarıyani serverları ben surekli acmak zorundamıyım onun bir cözümü varmıdır acmadan start diyip oyunu oynayabilmek için..

kurallar geregi büyük yazamıcagımı bilmiyordum lütfen kusuruma bakmayın birdaha kücük yazarım.. exeleri sunucuda sürekli acık kalabilirmi yani benım acmama gerek yok dimi sunucu kiraladıgım zaman ?

Oyla 0
hız önemli deil suanda onemli olan benım bu serverları dosylaarı acmadan normal start diyip oyunu indirip oyuna girmek sorun reis onu nasıl yapabilirm.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hız derken, daha çabuk sunucu alıp biran evvel başlatmanız açısından demiştim.

Onun dışında dosyalar açılması şart. Ancak bunu sadece sizin açmanız yetiyor eğer demek istediğiniz buysa. Diğerleri clienti indirip oyuna girmesi yeterli. Bir hamachi ağıyla diğerlerini bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz ancak. 5-10 kişiden fazlası sıkıntı yaratmaya başlar ve sunucu almanız kaçınılmaz olur.

Oyla 0
ozaman bütün gmlerin bilgisayarları sabah aksam 24 saat acık olması gerek yanlıs anlamadıysam sizi, ben dosyaları acık tutmam lazımki insanlar girebilirsin onun cözümünü arıyordum ben ama tam anlatamadım derdimi yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt