Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro skill ready effect

Türk Lirası
0.00₺
S.a arkadaşlar saçma bir hata var hiç bir skill ayarıyla oynamadm sadece race kısmıyla fakat sadece karakter haraketlerinde problem var skill .efp sli felan calısıyor neden boyle olduguna dair fikri olan varmı baya bi kurcaladım devamda edicem fakat çözemedim henüz.
ORNEK 30 level nuke atma skill effecti var her skilde
pPUYm4.jpg

oG8xpj

80311eba59f.jpeg

BURDADA AYNI GENELDE 1 SANIYELIK ANI SKILLERDE 17 LEVELDE ACILAN LİGHT LİON SHOT SKİLL EFFECTİYLE VURUYOR HER SKİLİ
GAizmx.jpg

oG8xpj

05bc8d5168f.jpeg

BILDIGINIZ GIBI NORMAL EU CAR WARRIORU BOYLE TUTMUYOR ASSAGI DOGRU TUTUYOR
c8c38fd0a97.jpeg

FAKAT BURDA TAMAMEN ALAKASIZ KARAKTERIN NORMAL DURUSUNA GORE SILAHI TUTUYOR MESELA WARRIORUDA BOYLE TUTUYO KARAKTERIN ANA TUTUSUNA GORE YANI BUNLARIN BI AYARI VAR BI YERDE SANIRIM REFOBJCOMOONDAKI TYPELERLE FELAN OYNAMAM TAM OLARAK SORUN COZULMEDI FARKLI BIR YERDE BI PROBLEM VAR SANIRIM.
YfAbNQ.jpg

11f58b1ca43.jpeg
UFAKTA OLSA BILGINIZ FIKRINIZ VARSA YAZIN ARKADASLAR ..

Skillerin şeklini efp uzantılı dosyalardan seçebilirsin, hareketleri vuruş biçimleri için ise skilleffect de ani skill bölümünde ANI_READY?? , ANI_WAIT?? , ANI_SKILL_?
kısmından ayarlayabilirsin. ? li kısımlar yerine sayılar gelir, her sayıya özgü bir hareket vardır.
Örneğin;
ANI_READY04 , ANI_WAIT04 , ANI_SKILL_4 (Fire güç arttırıcı skilline aittir.)

Oyla 0
Geri
Üst Alt