Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro Skill sıfırlama scroll

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar çok araştırdım ama yapımını bulamadım çoğu forumda eksik verilmiş bazılarında .ddj bile yoktu

.ddjyi bi şekilde buldum ama servera ekleme yapamadım yardımcı olurmusunuz?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

VE AYRICA STAT SIFIRLAMAYI YAPTIM ANCAK PROSEDÜRÜ YAPAMADIM MEVCUT SUANDA

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
ŞUAN BU MEVCUT BUNUN NEREYE EKLEME YAPACAĞIM ACABA BU PROSEDÜRÜ SİLİNCE MOVİNG SPEED KULLANDIGIMDA DC YİYORUM

VE AYRICA STAT SIFIRLAMAYI YAPTIM ANCAK PROSEDÜRÜ YAPAMADIM MEVCUT SUANDA

Kod:
ŞUAN BU MEVCUT BUNUN NEREYE EKLEME YAPACAĞIM ACABA BU PROSEDÜRÜ SİLİNCE MOVİNG SPEED KULLANDIGIMDA DC YİYORUM

Bu prosedürü silersen server'i silmiş olursun mübarek insan.

Benim mevcut kullandığım stat sıfırlama prosedürü paylaşırdım ancak rebirth sistemle entegreli olduğu için paylaşamıyorum. Bu tarz scrollar için yakın zamanda yeni bir konu yapacağım.

Bu prosedürü silersen server'i silmiş olursun mübarek insan.
BU EDİTLERDE YENİYİM 2.GÜNÜM NORMALDE YAZILIMCIYIM YENİ YENİ GİRDİM ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM KODLARIN ÇALIŞMA MANTIĞINI BİLİYORUM AMA BAZI EKSİKLEREİM VAR :D

Kod:
BU PRODESÜRÜ NEREYE YAZACAĞIZ :D

SQL:

As den sonra _AddTimedJob'a eklemen gerekiyor, ama baştan söyleyeyim bu haliyle stat buga sebep olur bu kod. Biraz daha farklı mantıkla çalıştırman gerekiyor. Çar oyundan düştükten sonra sıfırlatman gerekiyor statlarını.

Geri
Üst Alt