Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Skill

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 2299
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 2299

öncedende açmıştım yine açayım istedim diğer yandaki görülen skilleri yine bunu eklediğim şekilde ekledim fakat nedense skill açılmıyor

çünkü açmak için önceki skili şu lvl yapman gibi gereken şey yazmıyor nerde hata yaptım acaba ?

2624

Clean üzerinden ekliyorum

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
2625

zaten istediği bu skill açık ve aktif 13 max yapılmış

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Basic_ChainCode ler ters dizilmiş sanki ilk bakışta bende öyle bir izlenim uyandı ve row sıralamasın page ve tab kolonlarındaki değer 255 bu haliyle görünmez tam koordinatları vermen gerek oraya :D

Edit: ChainCode'ler düzgün xD

Oyla 0
Söyledim işte UI_Tab ve UI_Page kolonlarına 255 yazmışsın. Hatalı kısım orası, orayı düzeltmen gerek skill'in nerede görüneceğini nasıl ayarlaman gerekiyor mevcut skillerin değerini inceleyerek çözersin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt