Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Skilleri Birbirine Bağlama !

MarsEDIT

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Tüm Elyakmalar birbirine bağlı Birini Açtığında diğerlerini açamıyorsun onda sorun yok..
Action_Overlap değerleri hepsininkide : 1

Screenshot_1.png ama birini kapattığın an diğerini açabiliyorsun.. bunu engellemek için
Screenshot_2.png Bu Skill gibi Birini açtığımızda Hepsine Delay Süresi Girmesini İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ?

Oyla 0
Arkadaşlar Tüm Elyakmalar birbirine bağlı Birini Açtığında diğerlerini açamıyorsun onda sorun yok..
Action_Overlap değerleri hepsininkide : 1

Hepsi aynı 1 usta
O ikinci fotoğraftaki skilli refskill tablosunda inceleyebilirsin, evde olsam atardım sana

Oyla 0
1 olmayacak.
DB'de Action_Overlap süresi en yüksek olanı bak.
Onu kopyala ve düzenleyip DB'de olmayan bir değeri gir.
Örnek: En yüksek değer 3516987856 ise sen bunu kopyalayıp 3316987856 yap.
Yani 2. basamakta ki 5 değerini 3 yap hepsine tanımla hepsi birbirine bağlanacaktır.

Oyla 0
1 olmayacak.
DB'de Action_Overlap süresi en yüksek olanı bak.
Onu kopyala ve düzenleyip DB'de olmayan bir değeri gir.
Örnek: En yüksek değer 3516987856 ise sen bunu kopyalayıp 3316987856 yap.
Yani 2. basamakta ki 5 değerini 3 yap hepsine tanımla hepsi birbirine bağlanacaktır.
Konuyu hortlatıyorum fakat birbiriyle aynı olmayan action_overlaplar da bazen diğer skillerin kullanımını engelliyor bununla alakalı fikriniz var mı ? :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt