Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro statue of justice bot mob eklemek!

Web sitesi
www.instagram.com
Türk Lirası
0.00₺
1654470697433.png
Herkese sa bro lar Statue of Justice yi herkes bilir diye tahmin ediyorum. Onu ve yanındaki avoid moblarını belirli kordinatlara eklemek istiyorum nasıl yapabilirim server açıp kapandığında bile sürekli sabit kalmaları gerek + olarak gerekirse bile orjinal gibi dc verebilir varsa bilen bi el atsın :)

unıque ekleme programı ıle ekleyebılırsın cıkmasını ıstedıgın kordınata charını göturup unıq programı ıle ekleme yapabılrsın brom

Oyla 0
Kendisi zaten veritabanında mevcut.. Geriye sadece spawn için Nest Hive ve Tactics tablolarına ekleme yapmalısınız.
Konu üzerinden 1 ay geçmiş. Konu, takibi yapılmadığından dolayı çözüldü olarak işaretlenip çözümlenen sorunlar forumuna taşınmıştır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt