Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Vsro sunucu Fiyatı Sizce Uygun mudur ?

Türk Lirası
0.00₺
E7-4860 İşlemci

Tek Paket Fiyatı;
8Çekirdek
24GB ram
400GB sas disk
Up/down 1GBS
Trafik:limitsiz
130TL fiyat
Vsro.org üyesine 110tl
Vsro.org üyesi olup yetkili ve Güncel konu paylaşımı ve forumdaki arkadaşlarına yardımcı olan kişilere ise 100TL

Sunucu Komple
E7-4860 4CPU 40Gerçek 80 Sanal Çekirdek
256GB Ram
1TB SSD Disk
Up/down 1GBS
Trafik:limitsiz

1400TL fiyatı
Vsro.org Üyesine 1200Tl
Vsro.org üyesi olup yetkili ve Güncel konu paylaşımı ve forumdaki arkadaşlarına yardımcı olan kişilere ise 1100TL

Sizce Fiyatlar Nasıl ?

Şuan piyasada bu fiyatın altında veren 1 tek firma dahi yok. Mükemmel fiyat eğer burada bazı arkadaşlar sunucusunu taşıma sözü filan verirse ve hayata geçirirsen gerçekten muhteşem olur.

Fiyatlar çok uygun bu kadar uygun fiyat biraz haksız rekabet benim açımdan. Mesela 8 çekirdek 24gb ramli sunucunun fiyatının olması gerekeni minimum 200tl, ben adını vermek istemediğim ... firmasından 4 çekirdek 24gb ramli sunucuyu aylık 300tl karsılığında almıstım. Dediğim gibi olması gereken minimum 200tl, bu fiyatların aşağısında vermediğin ve kaliteli hizmet sunduğun sürece pekçok kişi tarafından tercih sebebi olacaksın.

Bu konuda gerekli yorumları arkadaşlar yapmış.
Fiyat gerçekten çok güzel 😍😍

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yani şuan bu arkadaşın yaptığı neredeyse hobi olarak görünüyor. Kar amacı neredeyse yok gibi, isteriz ki bu güzel foruma daha da uygun fiyatlı kaliteli sunucu satan insanlarla karşılaşalım :) bunu da yapacak insan sayısı çok azdır kimsede o yükümlülüğü almak istemez işin doğrusu :)

Geri
Üst Alt