Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSRO Süslemeler

diamon

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar forumda ve dışında biraz araştırma yaptım ancak isroda olduğu gibi dönemsel olarak tüm süslemeleri aktif etmek eklemek ve kaldırmak biraz sorunlu gözüküyor. birçok kişininde vsroda bu süslemeler ile alakalı sorunlar yaşadığını gördüm. elinde tüm süslemeler aktif çalışan var ise vsro ile uyumlu ve kaldırmak istediğimizde değiştirmek istediğimizde sorun yaratmayacak dosyalar ise rica etsem paylaşabilir mi? birde her yeri beyaz kar yapan dosyalar vardı zemini karlı gibi gösteriyordu oda mevcut mudur kimsede paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Çözüm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Daha önce paylasmıstım kardesım gormemıssın bu dosylar ıle butun suslemelerı acabılır ve kar gorselı de ekleyebılırsın yapman gereken map.pk2'ye atıcan txt ıcındekı sayılarla oynamak ıstedıgın suslemeyı eklersın ozaman
Isro Map.PK2 içinde object.ifo isimli dosyayı alıp kendi oyununa patch atmayı dener misin ? Data ve Map.PK2 ler içinde süsleme dosyalarınde eksik yoksa süslemeler gelecektir.
Kar konusu forumda mevcut olabilir daha önceden öyle bir şey hatırlıyorum.

Oyla 0
Isro Map.PK2 içinde object.ifo isimli dosyayı alıp kendi oyununa patch atmayı dener misin ? Data ve Map.PK2 ler içinde süsleme dosyalarınde eksik yoksa süslemeler gelecektir.
Kar konusu forumda mevcut olabilir daha önceden öyle bir şey hatırlıyorum.
Konuya tek cevap yazan kişi olduğun için teşekkür ederim dediğin yöntemi deneyip bilgilendireceğim

Oyla 0
Daha önce paylasmıstım kardesım gormemıssın bu dosylar ıle butun suslemelerı acabılır ve kar gorselı de ekleyebılırsın yapman gereken map.pk2'ye atıcan txt ıcındekı sayılarla oynamak ıstedıgın suslemeyı eklersın ozaman

Oyla 0
Çözüm
Link kırık senin konuda

Oyla 0
Geri
Üst Alt