Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Wing Effect Ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaşlar tekrardan yeni bir soru ile karşınızdayım. Çok Şükür Bugünde Eksikliğimi hissetirmedim sizlere :D
Kimi Arkadaşlar belki Açtığım yardım konularından bıkımıştır. fakat yardım konularım sayesinde bir çok vsro'da eksik veya eklenmemiş konular'da yardım istiyorum sayenizde hem kendimi geliştirirken hemde hata çözümünü bulamayan arkadaşlar vsro.org sayesinde kendini geliştiriyor. Samimiyetinize ve yardımlaşmanıza sonsuza dek güvendiğim ve burdaki aile duygusunu kavradığım için sadece vsro.org forum sayfasını kullanmayı tercih ederek buraya açıyorum konuları.

gelelim soruma arkadaşlar.

Bir Çok Serverlerde Wing Effect kanatları mevcut. Kırmızı,Mavi,Pembe,Sarı vs. gibi farklı renkler mevcut bunların hazır datası ile elinde olan arkadaşlar var mı acaba? serverime eklemek istiyorum (Özellik verip vermemesi önemli Değil Sadece Görünüm olarakta varsa paylaşırsanız sevinirim). teşekkürler. 🥰

Hazır istemek yerine istediğin eklentinin hali hazır da olan clientini bulup çekmen seni daha da bilgilendirir. Biri çıkıp verirse ekleyemedim yardım konusunu açma diye söylüyorum :) temelden öğren.

Oyla 0
Hazır istemek yerine istediğin eklentinin hali hazır da olan clientini bulup çekmen seni daha da bilgilendirir. Biri çıkıp verirse ekleyemedim yardım konusunu açma diye söylüyorum :) temelden öğren.
Haklısınız küfür harici hiç bir eleştiri kötü değildir. Kendimi geliştirmem için tarafıma yapılmış tavsiyelerdir. bu ince nezaketiniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum çok haklısınız :)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eline Emeğine sağlık teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese çok Teşekkür ediyorum güzel insanlar iyiki varsınız :) 🥰

Oyla 0
Haklısınız küfür harici hiç bir eleştiri kötü değildir. Kendimi geliştirmem için tarafıma yapılmış tavsiyelerdir. bu ince nezaketiniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum çok haklısınız :)

Eline Emeğine sağlık teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese çok Teşekkür ediyorum güzel insanlar iyiki varsınız :) 🥰
Kendimden tavsiye verdim bu şekilde yaptım bende. Bazı arkadaşlar önce sunucu kiralayıp serveri açıp edit işine soyunuyorlar bu yanlış bişiy. Pcleri destekliyorsa önce tanısınlar dbde ne var clientte ne var nerde ne işlem yapılıp değiştiriliyor gibisinden.

Oyla 0
Kendimden tavsiye verdim bu şekilde yaptım bende. Bazı arkadaşlar önce sunucu kiralayıp serveri açıp edit işine soyunuyorlar bu yanlış bişiy. Pcleri destekliyorsa önce tanısınlar dbde ne var clientte ne var nerde ne işlem yapılıp değiştiriliyor gibisinden.
doğru söylüyorsunuz :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt