Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Yeni Avatar Antagonist Dress

aga selamın aleykum bu avatar neden sorumlu sılahı elı ıle deılde bilegi ıle tutuyor bır kolu dıyerınden uzun galıba bozukmu cozumu varmı bu çözümün bilegi ile tutuyor saka gibi eli ile deilde -_-''

aga selamın aleykum bu avatar neden sorumlu sılahı elı ıle deılde bilegi ıle tutuyor bır kolu dıyerınden uzun galıba bozukmu cozumu varmı bu çözümün bilegi ile tutuyor saka gibi eli ile deilde -_-''
Uniq olan hali sorunsuz tutuyor silahı ama dikkat etmedim eve gidince bakayım ?

Bro bunun silahı kendinden oldugu için öle tutuyo dress olarak eklendiginde normal oyun silahları bılegıne gelıyo bu anca unıq olarak kulanılır elındekı sılahın ddj si felanda var saten dosya içinde ben bılmıyorum ama bsr sıne ayar cekılırse dress olarakta kullanılır boyuttu buyuk oldugundan tutuyodur dress halınde olunca kolu uzun gelıyo bılegı ıle tutuyo kolu cok uzun ?

Geri
Üst Alt