Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Yeni bölge hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vynn

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, oyun içerisinde yeni bir bölge ekledim. Yani kısacası, Kailia Boss bölgesini eklemek istedim. Aslında ekledim, ama ufak bir hata ile karşılaştım ve çözümünü bulamadım.

🔽Yaptığım işlemler:

Database;
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Media;
Kod:

Dipnot : İsro Data.pk2, Map.pk2, Particles.pk2 Kullanıyorum.

1724361820250.png

Sorun çözüldü. Herkese teşekkür ederim, cevap verdiğiniz ve yardım ettiğiniz için.

🔽Çözüm;
Kod:

-Tabloları veritabanına ekledim, sorun çözüldü.

refregion da ARABIA_FIELD_02_BOSS bulunmuyor düzgün eklediğine eminmisin ?

Oyla 0
oraya gittikden sonra gameserverin resmini at altta yazıyodur ne hata oldugu gameserverde ayrıca server files içine datayı cıkartmalısı gs okuması için

Oyla 0
oraya gittikden sonra gameserverin resmini at altta yazıyodur ne hata oldugu gameserverde ayrıca server files içine datayı cıkartmalısı gs okuması için
Aslında bunu yapmadım çünkü isro data kullanıyorum önceden data.pk2 filese aktardım o yüzden pek yapmak istemedim yinede akşam eve geçince deneyeceğim teşekkürler

Gameserverde bi hata almıyorum hiç bi sorun yok görünüyor.

Oyla 0
_RefEventZone tablosundaki veriler client tarafında yok o yüzden dc oluyordu yanlış hatırlamıyorsam

Oyla 0
bende başka bir yer eklerken sürekli dc yiyordum aşağıdaki regionda problem vardı aynı olduklarından emin ol
_RefRegion
_RefInstance_World_Region

Oyla 0
Akşam eve gidince detaylı inceleme yapacağım gerekirse 5 defa yükledim bu sefer olmazsa yüklemeden vazgeçeceğim 😃

@Thor852 Yardımınız için Teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt