Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Zena 100 Cap Database

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
Elde etmek benim için sadece bir hobi, ama sanırım birçok kişi benimle aynı fikirde değil.

Oyunu Kısaca Özetliyeyim 100 Cap EU/CH itemler dengeli

Full Activite Arenalar Ekli Aklınızın alabildiği tüm dungeonlar
Ana Şehir Samarkand
Npclerde Mevcut Piyasada Ekli Olan Silk Scroll New Avatarlar ModelSwitcher 1,15 DG vb

Full Yeni Özelliklerin hepsi ekli databasede aklımda kalanlar bunlar.

Client 2.26 GB
Database 20 MB

Elde etmek benim için sadece bir hobi, ama sanırım birçok kişi benimle aynı fikirde değil.

Ana Şehir Samarkand
Npclerde Mevcut Piyasada Ekli Olan Silk Scroll New Avatarlar ModelSwitcher 1,15 DG vb

Client 2.26 GB
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Database 20 MB

Eline sağlık

Ana Şehir Samarkand

Client 2.26 GB

Database 20 MB

Paylaşım için teşekkür ederiz Hakan

Şimdi durum 1-1. Sabrımızın sınırlarına yoklama çekmeyin...

Sabrımızın sınırı kişisel meselelerimize kadar sınırsız ancak mesele bize haklarını ve emeklerini emanet eden kullanıcıların olduğu forum sitemiz olursa, her türlü seviyeye iner çıkarız.

Şimdi durum 1-1. Sabrımızın sınırlarına yoklama çekmeyin...

Sabrımızın sınırı kişisel meselelerimize kadar sınırsız ancak mesele bize haklarını ve emeklerini emanet eden kullanıcıların olduğu forum sitemiz olursa, her türlü seviyeye iner çıkarız.

90'a vurdu ve gol olduuu

image0.gif

Paylaşım için teşekkürler.
SQL sürümü hakkında bilgi verebilir misin @EfsaneSro ?
pcde 2022 kurulu olduğu için hata alamadım ve sürümü bilmiyorum 2014 kullanan birisi hata ile karşılaşıp bize bilgi verebilir hata ile karşılaşmazsa 2014 yedeğidir.

Geri
Üst Alt