Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru vSUPLOAD Masaüstü Programı

Stark

Backend Developer, PK2 Editor
.
Premium
Türk Lirası
19.25₺
Selam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim.

VArcane Ekibimizin Farklı bir projesi olan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
da dosya yükleme işlemi yaparken daha kullanışlı olması için bir Masaüstü Uygulaması hazırladık. Kurulum ve kullanımı çok basit olmasıyla beraber üstelik source olarak paylaşım yapmaktayız. Bu şekilde kullanıcı bazlı olarak daha rahat ve daha verimli şekilde kullanım yapabilirsiniz. Proje şuanlık test aşamasındadır. İlerde farklı işletim sistemleri için de geliştireceğimizin teminatını veririz. Umarım beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.

İndirme Linkleri:
Windows:

MacOS : Yakında
Android: Yakında

1729384872639.png

Selam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim.

VArcane Ekibimizin Farklı bir projesi olan
da dosya yükleme işlemi yaparken daha kullanışlı olması için bir Masaüstü Uygulaması hazırladık. Kurulum ve kullanımı çok basit olmasıyla beraber üstelik source olarak paylaşım yapmaktayız. Bu şekilde kullanıcı bazlı olarak daha rahat ve daha verimli şekilde kullanım yapabilirsiniz. Proje şuanlık test aşamasındadır. İlerde farklı işletim sistemleri için de geliştireceğimizin teminatını veririz. Umarım beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.

İndirme Linkleri:
Windows:

MacOS : Yakında
Android: Yakında

Ekli dosyayı görüntüle 19781
Elinize sağlık Savaş hocam ^^

Geri
Üst Alt