Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Web Site Sorunu

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, ok işareti ile gösterdiğim yeri sildiğimde textler ve butonlar birbirine kayıyor biraz uğraştım fakat silemedim.

1620898818877.png

css içindeki backgroundu sildiğimde yazılar bu şekilde kayıyor ve butonlar işlevini yitiriyor.
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Düzenlendiğim yeri .head_height {height:0px} burası.

1620898962998.png

böyle konulara @ByMnkn etiketleyeceksin anında yazar yardımcı olmayı sever :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yada @KertenKelebek 'Safa' yardımcı olur belki belki

:D

Oyla 0
Oyla 0
Local kurulumu yaptım ancak sizin tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadım. BG kaldırıp çerçeveleri pozisyonlarını düzenliyorum ama yerine gelecek olan görsel&slider nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için yeni içeriğe göre sonuçlandıramadım.

Oyla 0
Local kurulumu yaptım ancak sizin tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadım. BG kaldırıp çerçeveleri pozisyonlarını düzenliyorum ama yerine gelecek olan görsel&slider nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için yeni içeriğe göre sonuçlandıramadım.
ordaki resmi kaldırınca arka plan beyaz kalıyor o arka planın nerden ayarlandığını bulamıyor kısaca o resmi kaldırınca anlarsın arka plan beyaz çerçeve olarak kalmış

Oyla 0
Şuan olarak tek bir bağlantı olmasını istiyorum ben
arkaplan tek bağlantı olmasını istiyorum

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt