Herkese Merhaba,
Daha önce forumda bir konu açmıştım. Devkit DLL ile oyun içine WebGui eklemek istiyordum ancak tek başıma başaramadım. KGuardEDGE'de mevcut olan WebGui özelliğini kullandım.
Silkroad guileri için yeni bir kapı aralamak istedim ve ilk guimi sizlere sunuyorum. Aslında bu paylaşımı geliştirici arkadaşlar için yapıyorum yeni etkinlikler ekleyerek kendi serverlerine entegre edebileceklerdir.
Bu Gui ile Oyunculara silk karşılığında BlackJack oynatabiliyorsunuz.
Henüz Gui içinde streams ya da moba(kesin değil) kısmı yok ancak tamamladıkça güncel versiyonu da paylaşacağım.
Bu versiyonu paylaşma sebebim geliştiricilerin evirip çevirip kullanabilmesi.
İlerileyen süreçlerde kurulum için bir tanıtım yapacağım. (Projede nodejs ve vue kullandım)
-client için npm i;
-server için npm i;
-pm2 kullanarak deploy edebilirsiniz. (kullanmak zorunda değilsiniz.)
-KGuardEDGE kullanıyorsanız beta özelliği açma talebinde bulunmanız gerekiyor.
Denemek isteyenlere kendi sunucumda kurup web üzerinden erişim açabilirim.
Link:
Virüs Total:
Kaç saniye beklediğinize dair sayaç
Sol tık Bet arttırırken Sağ tık azaltır.
Silk Güncellendi.
Daha önce forumda bir konu açmıştım. Devkit DLL ile oyun içine WebGui eklemek istiyordum ancak tek başıma başaramadım. KGuardEDGE'de mevcut olan WebGui özelliğini kullandım.
Silkroad guileri için yeni bir kapı aralamak istedim ve ilk guimi sizlere sunuyorum. Aslında bu paylaşımı geliştirici arkadaşlar için yapıyorum yeni etkinlikler ekleyerek kendi serverlerine entegre edebileceklerdir.
Bu Gui ile Oyunculara silk karşılığında BlackJack oynatabiliyorsunuz.
Henüz Gui içinde streams ya da moba(kesin değil) kısmı yok ancak tamamladıkça güncel versiyonu da paylaşacağım.
Bu versiyonu paylaşma sebebim geliştiricilerin evirip çevirip kullanabilmesi.
İlerileyen süreçlerde kurulum için bir tanıtım yapacağım. (Projede nodejs ve vue kullandım)
-client için npm i;
-server için npm i;
-pm2 kullanarak deploy edebilirsiniz. (kullanmak zorunda değilsiniz.)
-KGuardEDGE kullanıyorsanız beta özelliği açma talebinde bulunmanız gerekiyor.
Denemek isteyenlere kendi sunucumda kurup web üzerinden erişim açabilirim.
Link:
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur! Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz.
Ücretli Üyelikler
Virüs Total:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kaç saniye beklediğinize dair sayaç
Sol tık Bet arttırırken Sağ tık azaltır.
Silk Güncellendi.