Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Windows 10 machinemanager, download manager geç yüklenme, gateway server cert sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Venom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Venom

Developer
.
Türk Lirası
0.00₺
z4MsZP.png

sorun tam olarak bu arkadaşlar windows 10a yükselttim çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. Machinemanager ve downlaod manager de 5 dk bekletiyor yüklenmek için

Merhaba Beyfendi Bu Online programları Gec Acılma sebebi Databesanızda fazla Edit ve yük varsa ondan gec acılır yada sunucunuzun performans göre acılır. Yanlış kurulum olsaydı digerleri Acılmazdı... Bir clean Databesa deneyin. Daha hızlı acılır.. ne kadara fazla yük binerse o kadara programılar gec acılır...

Oyla 0
Arkadaşlar win7 den geçtim. Kendi fileslarım mantıklı cevaplar verin databasedeki yük olayı gs shard ağırlıklıdır. Win7de yavaş açılmazken win10da bu şekilde oldu. Mantık lütfen :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt