Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Windows XP service Pack 3 için IIS kurulumu hk. yardıma ihtiyacım var.

Türk Lirası
0.00₺
Arkdaşlar,
Başlıkta belirttiğim gibi, XP için IIS kurmak istiyorum ama kuramadım. Doğrusu neden kuramadığımı bilmiyorum.
Daha evvel XP üzerinde server files çalıştıran olduysa tecrübelerini paylaşmasını rica ederim.
Editlerimi Sanal makina üzerinde yapıyorum ve XP'de daha rahat çalışacak o belli.
Server 2008 ya da 2012 kurabilirim evet.. fakat o işletim sistemlerinde gerekli bir kaç programım çalışmıyor.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüldü: XP sıkıntılı, Win7 üzerinden devam edicez.

Öncelikle daha önce xp'de iis denemedim ama google amcaya sorduğumuzda bir kaç cevap veriyor. Bu yolları denedin mi?

Öncelikle daha önce xp'de iis denemedim ama google amcaya sorduğumuzda bir kaç cevap veriyor. Bu yolları denedin mi?
Cevabın için teşekkür ederim.
Google'da yaptığım araştırmalara göre kurmayı denedim. IIS için service pack 3 istiyor. sonra bir de windows XP media istiyor. Bunları hazırlayıp kurdum fakat files çalıştıramadım. Haricen dosyaların çalışabilmesi için eklentileri de kurdum ama iis ekranı mevcut işletim sistemlerinden çok farklı.
Bakalım belki deneyen olmuştur. Tekrar teşekkürler.

Sene 2020, neden XP?
SQL 2014 en rahat win7'de çalışıyor.
Win 7'ye geçin ve rahatlayın, XP ile uğraşmak sıkıntı.

Tecrübe konuşuyor, biz de yapalım. Teşekkür ederim. Win7 yapalım o halde ;)
Win7 professional kur ve keyfine bak.
Son 4-5 aydır Win10 kullanıyorum, öncesinde ortalama 2-3 senedir win 7 kullandım ve gram sorun oluşturmadı.

Win7 kur, sorun oluşursa yeni konu aç, yardımcı olurum.

Konuyu çözüldü olarak taşıyorum.

Geri
Üst Alt