Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Xyz Bulup Spawn Ayarlayama(GM Komut)

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar. Oyun içinde GM Komutu kullanarak charın region xyz koordinatlarını silkroad klasörüne txt halinde aktardığını öğrendim.
Bu komutu kullanarak char ile sürekli gir çık yapmadan xyz bulup mob,unique,npc,teleport vs. kolayca ekleme yapabiliz.
Komutumuz ise /addrallypoint
Örnek olarak Dimensional Desert haritasını kullandım.
Hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz yapabilirsiniz. İyi forumlar.​

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Çoğu kişi istiyor ki armut piş ağzıma düş. Birçok kişi şuan bu haritanın mob spawn tabloları olmadığı için kullanmak istemiyor ama birçok haritadan daha güzel ve takılma sorunu yok(Ağaç taş vs.) Bu kodu kullanarak rahatça mob spawnları eklenebilir.

Paylaşım için teşekkür ederiz. Yeni başlayan GM dostlarımız için ideal bir anlatım olmuş tekrardan elinize sağlık

yararlı bır konu elıne saglık ıkı saat database gır char xyz ara vs vs yorar adamı bu daha basıt mantıklı

Geri
Üst Alt