Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yardim Konusu

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaslar sunucu makina aldim sunucu kurulmasi gerekiyor yardim edicek varmi deyip konu acanlar lutfen su maddelere dikkat etsin..

1: Sunucu Makinada DeepFreez Kurulu olmicak.yani eklediklerin reset sonrasi silinmicek
2: Minimum 8 GB ram olsun
3: isletim sistemi windows 7 64 bit windows 10 64 bit windows server 2008 r2 64 bit olma sarti
bu dediklerimin disinda oldugu zaman yapilan emekler bosa gidiyor
dun forumumuzdan birisi yardim istedi makina bilgisini aldim
sunucuyu kurdum sql server database client ip port server filesleri IIS ayarlari Panel vs hepsi tamam gelin gorun ki 1.5 saat emek verdim
sunucu makina kendi kendine reset atti yaptigim her sey silinmis DeepFreeze programi yukluymus bu dediklerime harfiyen uyan olursa saglikli cozume kavusur ve yardim alir iyi forumlar...

genellikle render upload sunucularında oluyor bu dediklerin sadece indir yükle yaptıkları için ne alaka deepfreeze olayı :D nerden almışlar acaba veya aldığı yeri söylesinde alanlar öncelikle kapatsın öyle yapsın kurulumu :D

Oyla 0
genellikle render upload sunucularında oluyor bu dediklerin sadece indir yükle yaptıkları için ne alaka deepfreeze olayı :D nerden almışlar acaba veya aldığı yeri söylesinde alanlar öncelikle kapatsın öyle yapsın kurulumu :D

aynn dostum aksam 23:30 da basladim 00:30 da isim bitti gel gorki makina kendi kendine reset atti yapilan hersey gitti dusunsene oyunu kurdun diyelim bi gelmeye 200 player oldu ise sunucu online makina resetledi ve acildi bi baktin butun hersey silinmis ortada oyle kalirsin :D

Oyla 0
Ya deepfreeze sadece internet cafelerde işletim sisteminin uzun ömürlü olması içindi.. Cafe haricinde kullanılan bir makinada deepfreeze kullanmak hiç akıllıca değil.. akıl sağlığı yerine biri yapmaz bunu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt