- Web sitesi
- www.hypersilkroad.com
- Türk Lirası
- 0.00₺
Arkadaslar sunucu makina aldim sunucu kurulmasi gerekiyor yardim edicek varmi deyip konu acanlar lutfen su maddelere dikkat etsin..
1: Sunucu Makinada DeepFreez Kurulu olmicak.yani eklediklerin reset sonrasi silinmicek
2: Minimum 8 GB ram olsun
3: isletim sistemi windows 7 64 bit windows 10 64 bit windows server 2008 r2 64 bit olma sarti
bu dediklerimin disinda oldugu zaman yapilan emekler bosa gidiyor
dun forumumuzdan birisi yardim istedi makina bilgisini aldim
sunucuyu kurdum sql server database client ip port server filesleri IIS ayarlari Panel vs hepsi tamam gelin gorun ki 1.5 saat emek verdim
sunucu makina kendi kendine reset atti yaptigim her sey silinmis DeepFreeze programi yukluymus bu dediklerime harfiyen uyan olursa saglikli cozume kavusur ve yardim alir iyi forumlar...
1: Sunucu Makinada DeepFreez Kurulu olmicak.yani eklediklerin reset sonrasi silinmicek
2: Minimum 8 GB ram olsun
3: isletim sistemi windows 7 64 bit windows 10 64 bit windows server 2008 r2 64 bit olma sarti
bu dediklerimin disinda oldugu zaman yapilan emekler bosa gidiyor
dun forumumuzdan birisi yardim istedi makina bilgisini aldim
sunucuyu kurdum sql server database client ip port server filesleri IIS ayarlari Panel vs hepsi tamam gelin gorun ki 1.5 saat emek verdim
sunucu makina kendi kendine reset atti yaptigim her sey silinmis DeepFreeze programi yukluymus bu dediklerime harfiyen uyan olursa saglikli cozume kavusur ve yardim alir iyi forumlar...