Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yeni ekledigim itemi alamıyorum??

Türk Lirası
0.00₺
merhaba oyuna yeni bir item ekledim komut ile almak istiyorum komutu giriyorum. basarılı oldu diyor fakat çantaya item gelmiyor neden acaba nerede hata yapmış olabilirim?

evet dediginizi uyguladım ve düzeldi artık item geliyor yere düşüyor lakin bu seferde yerden itemi alamıyorum ve ismide 0 olarak görünüyor bunları nasıl düzeltebilirim?
İsminin 0 gözükmesinde ki sebep texdata_object.txt içinden ayarlanıyor.

İtemin drop olup yerden alınmama sorunu ise RefObjCommon tablosunda bulunan CanPick sütununun 0 olması.
Aşağıda yazdığım kodu kendinize göre düzenleyip okutun, değişikliklerinizi media'ya geçirin ve gameserver'a res atıp deneyin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
İsminin 0 gözükmesinde ki sebep texdata_object.txt içinden ayarlanıyor.

İtemin drop olup yerden alınmama sorunu ise RefObjCommon tablosunda bulunan CanPick sütununun 0 olması.
Aşağıda yazdığım kodu kendinize göre düzenleyip okutun, değişikliklerinizi media'ya geçirin ve gameserver'a res atıp deneyin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

common bölümünü hallettim lakin texdata olan yerde nereyi değiştireceğim bulamadım.

1 SN_ITEM_ETC_LEVEL_SCROLL_TT_DESC <sml2>Bu scroll sayesinde 110 Level'a ulaştığınız zaman sizi tekrardan 1 seviye yapar ve oyuna tekrardan Başlarsınız. <br><br><strong><font color="255,236,219,156">Nasıl Kullanırım?</font></strong><br>Scroll' a sağ tıkladığınızda karakteriniz return çeker.<br><br><strong><font color="255,236,219,156">Uyarı!!!</font></strong><br>Bu scroll tek kullanımlıktır.<br>110. Seviyeden sonra kullanabilirsiniz.</sml2>
1 SN_ITEM_ETC_LEVEL_SCROLL Seviye Düşürme Kağıdı. 0 0 0 0 0 0 0

Oyla 0
Sorun tarafımca çözülmüştür.

textdata_object.txt içerisinde TAB aralığı 8 olduğu için adı 0 olarak gözüküyordu. (8. TAB kısmında 0 yazısı mevcuttu.)
TAB boşluğu düzenlendi ve sorun çözüldü.

Oyla 0
Sorun tarafımca çözülmüştür.

textdata_object.txt içerisinde TAB aralığı 8 olduğu için adı 0 olarak gözüküyordu. (8. TAB kısmında 0 yazısı mevcuttu.)
TAB boşluğu düzenlendi ve sorun çözüldü.

Sieger kardeşime çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı cok yardımcı oldu sagolsun ve sorunu çözdü. tekrardan teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt