Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yeni eklenen skill görünmemesi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clax3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar öncelikle forumda aynı sorunu yaşayan arkadaşların konusuna göz gezdirdim skillgroupid çakışmasından dolayı bu sorunu yaşadıklarını yazmışlar. Fakat bende groupid çakışması mevcut değil. Farklı bir çözümü varsa ve bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir ise çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3.6 KB · Görüntüleme: 38
Çözüm
O Skill'in o şekilde görünmesinin sebebi veritabanın'da ekli değil , ama skilldataenc.txt'in ekli olduğunu gösterir.
EK Bilgi : Skill iconuyla beraber görünüp UP olmuyorsa ; o skill'i tetikleyen ReqLearnSkillLevel stun kolonunu 0 yaparsan o skill'ide aktif etmiş olursun.
GrupID çakışması yaşamış olsan client açılırken crash hatası alırdın bu sorunun asıl sebebi ilk yazdığımdır.
Skill gereksinimi mevcuttur belki örneğin önce sallıyorum
387 SKILL BILMEM NE şunu aç diyordur
Yani reqcommon mastery tarzı bi column vardır ordaki gereksinimi 0 yapıp dene şuan işe gittiğim için yanlışta yazmış olabilirim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
O Skill'in o şekilde görünmesinin sebebi veritabanın'da ekli değil , ama skilldataenc.txt'in ekli olduğunu gösterir.
EK Bilgi : Skill iconuyla beraber görünüp UP olmuyorsa ; o skill'i tetikleyen ReqLearnSkillLevel stun kolonunu 0 yaparsan o skill'ide aktif etmiş olursun.
GrupID çakışması yaşamış olsan client açılırken crash hatası alırdın bu sorunun asıl sebebi ilk yazdığımdır.

Oyla 0
Çözüm
Sorununuz çözüldü mü?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Geri dönüş yapılmadıgı için konu çözüldü olarak güncellenmiştir.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
iMonarch'ın söylediklerinin haricinde extradan bir ihtimal daha söylüyorum.

Skile verilen Group ID veritabanında başka herhangi bir skile verilmemiştir ama mediada verilmişse bu hatayı tetikler.

Yani veritabanına eklenilen bir skile group ID olarak 0 verilmiştir, ama Media'da o skile group ID verilmiştir. Son group ID'ye veritabanından bakarsın yeni skiline sıradaki GroupID'yi verirsin. Ama mediada o ID başka bir skile zaten verilmiştir, bu yüzden skili açamazsın. Aynı resimde yaşanılan problem tetiklenir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt