Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımYeni Tasarım Karakter Efekt Görünümlü Kanatlar
senin bu emojilerle olan sorunun ne onu anlamadım ya. putpereset isen bunu kendi içinde yaşayabilirsin başkalarına empoze etmene gerek yok misyonerlik faaliyetleri gibi...
veya sen paylasım yap ki bilgisi olmayanlara bilgi sagla veya herkesin yararlanabileceği birsey yap burda her konuya bir bahanen var. laf yerine biraz icraat yapsan herkes faydalanır. bu tip işlerde oyuna eklentini gizli tutacaksan özel şifreleme yöntemini kullancaksın. ha onuda yapamıyorsan bana emekten bahsetme
VsroEditoR ben çok anlamıyorum edit işlerinden. bildiğim şeylerde zaten herkesin bildikleriyle sınırlı. bahanem yok insanların yaptığı uğraştığı şeylerin böyle paylaşılması onlara ayıp olmuyormu peki? sizin yaptığınız birşeyi paylaşsalar hoşunuza gidermi