Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yeniden vsro kurdum fakat eski dosyaları açmadı

Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi customcertification cmd dosyasını çalıştırıyorum bu sorun çıkıyor biraz kurcaladım yeniden falan koydum ama nafile çalışan şey çalışmamaya başladı neden olabilir?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    913.7 KB · Görüntüleme: 48
cert klasoru ıcınde sorun vardır ıp algılamıyor ıcındekı ıp yı ayarlayıp cmd kaydet diyeceksin

Oyla 0
beyler sorun ıp ile ilgiliymiş önceden kurdum local ıp ile elektrikler kesilip gitti bundan dolayı ıp adreside değişmiş sorun buydu tekrardan düzeltince oldu teşekkürler cevaplarınız için

Oyla 0
beyler sorun ıp ile ilgiliymiş önceden kurdum local ıp ile elektrikler kesilip gitti bundan dolayı ıp adreside değişmiş sorun buydu tekrardan düzeltince oldu teşekkürler cevaplarınız için
sabit ıp gir ıp4 yerıne eger hamachi kullanmıyorsan kardeşim sorunun çözülür

Oyla 0
Geri
Üst Alt