Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü yilbasi beyaz map

Madie

.
Türk Lirası
0.00₺
selamlar aranizda yeniyim bir sorum vardi xmas eventi ekliyecegim oyun icerisindeki jgdeki ejder dwdeki isinlanma htdeki isinlanmanin sagi atcinin o tarafti sanirim oraya agac ekleyip yollarida beyaz karli yapmak istiyorum elinizde varsa paylasirmisiniz ?

Oyla 0
Oyun cristima event etkinleştirildi süslemeler eklendi kar yağışı etkinleştirildi ekstra olarak ne yapıldı bilmiyorum sorun çözüldü diye düşünüyorum en son ağaçta takılı kalmış harici konu başlığı çözüme varmıştı tekrar takıldığı konu başlığı ile konu açarsa belki diğer takılı kalan arkadaşlar olur illaki çözümü oradan alabilir buradan konudan konuya geçmiş hocam görüşüm budur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt