- Türk Lirası
- 0.00₺
Merhaba günümüzde gittikçe popülerleşen ve büyük guildlerin can suyu olarak adlandırdığım media.
Peki bu media ne işe yarar : Kale savaşları, Battle Arena, Survival Arena vesaire bir çok pvp etkinliğinde rakip tarafın savunmasız blessiz veyahut lifeli oyuncuların tespitini yaparak önce davranarak kill almaya yarar. Örneğin bir kale savaşında o büyük kargaşada arkadan life basıp vuran wizzardları daha kolay tespit etmenizi sağlayacaktır ve bu geri dönüş sizler için bir + olacaktır .
Görsellerde de belirtmiş olduğum gibi Europe (7) China (2) adet media iconu bulunmaktadır ve bir war da en çok işe yarayanlardır. (kendimde bir guild oyuncusu olduğum için bunları daha uygun gördüm)
Detaylı bilgi ve fiyat için discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Discord Adresim : kerimdag
Peki bu media ne işe yarar : Kale savaşları, Battle Arena, Survival Arena vesaire bir çok pvp etkinliğinde rakip tarafın savunmasız blessiz veyahut lifeli oyuncuların tespitini yaparak önce davranarak kill almaya yarar. Örneğin bir kale savaşında o büyük kargaşada arkadan life basıp vuran wizzardları daha kolay tespit etmenizi sağlayacaktır ve bu geri dönüş sizler için bir + olacaktır .
Görsellerde de belirtmiş olduğum gibi Europe (7) China (2) adet media iconu bulunmaktadır ve bir war da en çok işe yarayanlardır. (kendimde bir guild oyuncusu olduğum için bunları daha uygun gördüm)
Detaylı bilgi ve fiyat için discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Discord Adresim : kerimdag
Europe : Wizzard ( Life ) Europe : Cleric ( Bless Basma! ) Europe : Cleric ( Bless )
Europe : Dagger ( Desp ) Europe : Crossbow ( Extreme )
Europe : Warrior ( İron / Mana Skin )
Europe : Örnek 2 Buff
-------------------------------------------------------------- CHİNA --------------------------------------------------------------
China : Cold ( Snow ) China : Heuksal ( Blody 2 )