Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap ZenSro 100 Cap database client

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaslar ZenSro Diamond Gelmeden Önce Yayınlanan Database Ve Client Mevcut Elimde Sizlere Paylasmak istedim Bilirsiniz Hayat Paylastıkca Güzel Olur vsro.org Ailesine Bir Faydamız olsun İlerleyen Zamanlarda Kendi Yapmıs Oldum Datayı Paylasmayı Dusunuyorum.. Evet Arkadaslar Burada Linklere Eklemiş Olduk Hayrını Görün Derim..

eline emeğine sağlık forum ve kullanıcılarına kattığın yardımların için teşekkür ederim :)

Elinize emeğinize sağlık, database hakkında özellikleri hakkında detay ve bir kaç resim verebilirseniz konuyu takip edeceklere ekstra bilgiler verip işlerini kolaylaştırmış olursunuz.
Paylaşımınız için tekrardan teşekkürler. ?

Elinize emeğinize sağlık, database hakkında özellikleri hakkında detay ve bir kaç resim verebilirseniz konuyu takip edeceklere ekstra bilgiler verip işlerini kolaylaştırmış olursunuz.
Paylaşımınız için tekrardan teşekkürler. ?
kurayım resimleri atabilirim ben

Birdahaki paylaşımda videolu bir şekilde detaylı anladım yapacağım Özür dilerim tam bilgilerini bilemiyorum ama zamanında zen sro oynadım için en güzel hoşuma gitti için paylaşım yaptım inş lazım olan kullanır arkadaşlar güzel yorumlariniz için teşekkür ederim..

zensronun 2015 deki versiyonu 2016 da yenisini yapmaya başlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam 2017 de açmışlardı yeni versiyonu
database sağlam tabi farklı ellerde farklı işlem yapılmadıysa

Geri
Üst Alt