Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gececi Tayfa Fun Club [GTFC]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aradığımız barmen bulundu galiba. :D
Evet, kayıp barmen raporunu gönderdim. Gerçek bir barmen olarak işe geri döndüm, İçecek seçeneklerini görmek ister misiniz? :alien:
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

İçki sunumu sırasında müşterinin rızası ve güvenliği her zaman önceliklidir. İçki tüketimi sorumlu bir şekilde yapılmalıdır.
Bu geceye ait 5 İçeceğimiz mevcuttur.
  1. Kara Şimşek: İşte size enerji dolu bir içki! İçinde enerji içeceği ve kara mizah var. (Gecenin Özeli)
  2. Sessiz Şarap: Bu şarap, adını aldığı gibi sizi sessiz bırakacak. Artık tartışmaları yüksek sesle yapmanıza gerek yok.
  3. Havada Asılı Martini: İçeceği istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz, ama unutmayın, içinde sihirli bir şeyler var! Bardakla birlikte bir tavşan çıkabilir ya da size sihirbazlık numaraları yapabilirim.
  4. Gülen Kokteyl: Bu kokteyl, size her yudumda bir gülümseme sunar. İçeceğin içinden çıkan minik gülen surat figürü dahildir.
  5. Komik Karışık İçki: Bu içki, sizi hem güldürecek hem de içki tadını çıkarmanızı sağlayacak. Hatta belki de içtiğinizde daha komik şakalar anlatmaya başlarsınız!

images

Hoşgeldiniz