Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet VDSL Modem Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sieger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Yıllardır ADSL kullanıcısıyım, Nisan'ın başından beri VDSL kullanıyorum.
4 sene önce TürkTelekom'un vermiş olduğu TP-Link modemini kullanıyorum.

Fakat ne yaptıysam hiç bir şekilde upload alamıyorum.
Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, alt yapı ve bağlantı da sorun olmadığı modem kaynaklı bir sorun olduğunu iletiyorlar.
Download olarak 18mbps alıyorum fakat upload'ım 0.7'nin üzerine çıkmıyor.

Modemi değiştirip, sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Önerebileceğiniz, wifi çekim gücünün orta derece de olduğu bir VDSL modem var mı?

VDSL olması şart, VDSL desteklemiyorsa ne yazık ki bağlantı sağlayamayacağım.

Ben Asus dsl-n16 kullanıyorum memnunum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu ürünü inceledim, wifi çekim gücünün düşük olduğunu ve cihazın aşırı ısınmasından dolayı bağlantı kopmaları yaşadığını yazmışlar.

kablolu mu kullanacaksın kablosuz mu ?
Kablolu kullanıyorum ev içinde kablosuz kullanıcılarım da mevcut. Wifi çekim gücünün 2.4ghz'de kopmaması gerekli.

keneetic modellerine bakabilirsin
Hiç duymadığım ve incelemediğim bir marka. Arayüz, kurulum, çekim gücü ve cihaz hakkında bilgi verebilir misin?

4 yildir bu modemi kullaniyorum 7 gün %24 saat açık hiç bir sorun yaşamadım.
Dün incelemedim bu ürünü, cihaz üzerinde uyarıcı ışıklarının olmadığı yazılmış.
Power, DSL, WAN, Ethernet vb.

Bu ürünü inceledim, wifi çekim gücünün düşük olduğunu ve cihazın aşırı ısınmasından dolayı bağlantı kopmaları yaşadığını yazmışlar.

Kablolu kullanıyorum ev içinde kablosuz kullanıcılarım da mevcut. Wifi çekim gücünün 2.4ghz'de kopmaması gerekli.

Hiç duymadığım ve incelemediğim bir marka. Arayüz, kurulum, çekim gücü ve cihaz hakkında bilgi verebilir misin?

Dün incelemedim bu ürünü, cihaz üzerinde uyarıcı ışıklarının olmadığı yazılmış.
Power, DSL, WAN, Ethernet vb.
Tüm isiklar var yaniyor yani

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-22-11-30-37-494_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-22-11-30-37-494_com.android.chrome.jpg
    352.4 KB · Görüntüleme: 14
Altta linkini bıraktığım ürünü satın aldım.

Arayüzün de bir çok ayar yapabiliyorsunuz. Geniş bir arayüzü var, kurulumu aşırı kolay. Servis sağlayıcısının vermiş olduğu id ve pw'yi biliyorsanız kurmanız en fazla 3 dakika.

Fakat şöyle bir sorun var. Müşteri hizmetleri sanırım merdiven altı. Müşteri hizmetleri ile işim olmaz derseniz almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Türk Telekom'un 4 sene önce verdiği modemi kullanıyordum, VDSL'e yeni geçtim ve 18Mbps download alırken 0.7 upload alıyordum.
Bu modemden sonra download'ım aynı değerlerde, fakat upload'ım 1.7 seviyelerine çıktı.
MS'im max 10 oluyor ve oyun da nadir de olsa 32-36ms'leri görebiliyorum.

3 mobil cihaz bağlıyken bile PUBG'de ping'im 48'den yukarı çıkmıyor.

Cihaz görselde ki gibi bembeyaz değil, fakat kozmetiği görselde ki ile aynı.
Üst tarafta ki kapağı gri olarak geliyor, görsel de beyaz olarak gözüküyor.

Kısacası mükemmel bir cihaz. Müşteri hizmetleri kısmını dert etmezseniz, maksimum verimi alabilirsiniz.

Öneri ve görüşleriniz için teşekkürler.

Geri
Üst Alt