Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro bir bölgeden mob spawn kaldırma

Web sitesi
www.cavuronline.com
Türk Lirası
0.00₺
selam dostlar, belirli bir bölge var bu constantinoplede bulunan jupiter temple adlı yapının içinde 19lvllik moblar spawn olmakta ben onların spawn olmasını istemiyorum yani oradaki yapının içinde mob spawn olsun istemiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim? RefHive ve RefNest tablolarına baktım birşey anlamadım belirli koordinatlar var onlardanda birşeyler çıkaramadım.

İlk Önce Mob'un sorgusunu çekmek için kodu bilmiyorsak ; textdataobject.txt ' imizi açalım oradan bu 19 Lv Olan Mob Adımızı Bulup Mob Kodunu Alalım.

Aldıktan sonra aşağıdaki Query'mizi okuyoruz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

NOT: BU KOD GENEL OLARAK HANGİ REGİONDA EKLİ İSE EKLİ OLAN TÜM REGİONLARDAN SİLER.

Oyla 0
İlk Önce Mob'un sorgusunu çekmek için kodu bilmiyorsak ; textdataobject.txt ' imizi açalım oradan bu 19 Lv Olan Mob Adımızı Bulup Mob Kodunu Alalım.

Aldıktan sonra aşağıdaki Query'mizi okuyoruz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

NOT: BU KOD GENEL OLARAK HANGİ REGİONDA EKLİ İSE EKLİ OLAN TÜM REGİONLARDAN SİLER.
reis bu kod komple kalıdıryor sanırım o mobun slotunu ama benim istediğim sadece o kalenin içinde spawn olmaması, sanırım biraz zor :/

Oyla 0
Geri
Üst Alt