Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Görev Ekleme Rehberi

Yuppi

vsro.org
.
Web sitesi
www.venus.joyhub.net
Türk Lirası
0.00₺
Herkese Yuppi'den merhabalar,

Hepinizin bildiği gibi görev ekleme ile ilgili güzel bir rehber hiçbir yerde mevcut değil. Gördüğüm en kapsamlı görev konusu Epvp'deki görev scpritleri paylaşıldığında anlatılan konu idi, ancak onun bile eksikleri vardı. Sizlere elimden geldiğinde tane tane ayrıntılı bir biçimde hazırsanız anlatmaya başlıyorum.

Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir:: Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz. Ücretli Üyelikler

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    64.9 KB · Görüntüleme: 696
Artık yeni görev eklemek için yönlendirebileceğimiz bir konu var. :)

Çok işine yarayan olacaktır. Her zaman ki gibi @Senua (y):love:

Güzel anlatım. Fakat (Unutmadan söyleyeyim tanımlanmış çok fantastik komutlar mevcuttur, bunların %80'i mevcut scpitlerde kullanılmamıştır ama aktiflerdir.) bu cümleden kastın nedir?

Güzel anlatım. Fakat (Unutmadan söyleyeyim tanımlanmış çok fantastik komutlar mevcuttur, bunların %80'i mevcut scpitlerde kullanılmamıştır ama aktiflerdir.) bu cümleden kastın nedir?

Oyuna tanımla çok fazla lua komutu mevcut çok fazla şey yapılabilir onlar kullanılarak.

Çok yararlı paylaşım Şuana kadar hiç görev eklememiş Lua'larla ugraşmamış birisi olarak rahatlıkla bu konu sayesinde yeni görevler yapılabilir . Teşekkürler

birebir yaptıgımı düşünüyorum ama sonuç alamadım kendi ekledigim bi npc ye eklemeye çalıştım acaba sorunn bumu ?
itemini de ekledim itemde sorun yok ama görev görünmüyor lv sınırlaması yok

Geri
Üst Alt