Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımVSRO | Sieger Farkı ile Char Effect Ekleyin! (Tamamen Sorunsuz ve Eksiksiz!)
Hocam ben bunu oyuna ekledim oyun sorunsuz acıldi. Bunu oyun içinde nasıl kullanicaz itemdata45000 e eklediğimde client cresh oluyo açilmiyo kaldirinca acıliyo geri yoksa sadece oyundaki buf olarakmi kullaniyoruz cözemedim bi yardimci olabilirmisin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hocam ben bunu oyuna ekledim oyun sorunsuz acıldi. Bunu oyun içinde nasıl kullanicaz itemdata45000 e eklediğimde client cresh oluyo açilmiyo kaldirinca acıliyo geri yoksa sadece oyundaki buf olarakmi kullaniyoruz cözemedim bi yardimci olabilirmisin
sorunu hallettim Skildata_3500 ile Skildata_3500enc yi eklememişim ondan dolayı client cresh oluyomuş önceki eklediğim wingler aklıma geldi denedim oldu calışıyor sorunsuz yeni yapanlar için acıklamaya onlarıda eklerseniz güzel olur iyi forumlar