Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 1 Satır Sql Sorgusu Nerede Hata Yaptım Ki Ben Şimdi

merlin332

.
.
Türk Lirası
0.00₺
VSRO_SHARD db sinde _RefObjChar tablosundan bazı satırları SRO_VT_SHARD _RefObChar tablosuna update etmek istedim. İstediğim ID leri de _RefObjCommon içerisinde CodeName128 stunundan bulmasını istedim. Örnek sorgu aradım ama bulamadım. Elimden bu geldi ama nerede yanlış yaptığımı bilemedim. INNER JOIN mı yanlış kullanılmış ?

Update [VSRO_SHARD].[dbo].[_RefObjChar] set ID = ( Select ID From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefObjChar] INNER JOIN ( Select Link From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefObjCommon] where CodeName128 like 'MOB_RM%') )

Ekli dosyalar

• kapanmıyor.png
    kapanmıyor.png
    11.4 KB · Görüntüleme: 29
İyi de dostum, objchar id’si objcommon’da link’e eşit oluyor. Sen objchar’da ki id’yi bul deyip objcommonda ki id’yi gösteriyorsun. Objcommon’da link’i gösterirsen sonuçlar çıkacaktır. Eşittir yerine de “in” kullanman gerekli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt