Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım 110 Cap 11 Dg silahlar için 14-21 DG model switcher

Normal switcher işte ekleyeceğiniz 3-5 yer var her şeyi hazır sadece ID leri kendinize göre düzenleyeceksiniz bu ara da itemdata_xxx koymayı unuttum ben dbtomedia kullandığım için eğer yapamayan olursa yoruma yazsın itemdatayı atarım
tamamen sorunsuzdur hiç bir silah hata vermiyor sadece ddjler yok onuda siz halledersiniz.
NOT: Sorumluluk size aittir o yüzden yedeklerinizi almadan başlamayın.
EK BİLGİ : 11 dg nova ,11 dg fight ,11 dg power silahlar için ayrı ayrı 21 dg ye kadar switcherları var
Ekli dosyayı görüntüle 12555

Rar Şifresi : HknTsdmr

Silahların görünümlerini tek tek kontrol edin keyfinize göre ister değiştirirsiniz ister kullanırsınız bu data yı zar zor buldum zaten tek tek düzenleyene kadar datam 15 GB oldu şişmekten ama sorunsuz şekilde tüm silahlar 14 dg den 21 dg ye kadar çalışıyor bazı silahlarda reklam var isim yazıyor eğer adam akıllı 16 - 21 + dg silahların datasını bulursanız bana da verin bende kullanayım.

NOT : silahların ddjleri yok elimde yoktu aramaklada uğraşamazdım söylediğim gibi datayı bulana kadar tiksindim bir de onunla uğraşmak istemedim eğer bulursanız bana da verebilirsiniz

data yı da hangi forum sitesinden buldum hatırlamıyorum ama paylaşan arkadaşa teşekkür ederim hiç yoktan iyidir.

Lütfen Emeğe Saygı...

Paylaşım Adı:​
110 Cap 11 Dg silahlar için 14-21 DG model switcher​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
VirüsTotal:​
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler

Here is the normal switcher, there are 3-5 places you can add, everything is ready, you just need to arrange the IDs according to yourself, by the way I forgot to put itemdata_xxx, since I use dbtomedia, if anyone cannot do it, write it in the comment and I will send the itemdata.
It is completely problem-free, no weapon gives any error, only the DJs are missing, you can handle that too.
NOTE: You are responsible, so do not start without making backups.
ADDITIONAL INFORMATION: There are separate switchers up to 21 dg for 11 dg nova, 11 dg fight, 11 dg power weapons.

Rar Password: HknTsdmr

Check the appearances of the weapons one by one, you can change it or use it as you like. I found this data with difficulty anyway. My data swelled to 15 GB until I edited it one by one, but all weapons work from 14 dg to 21 dg without any problems. There are advertisements on some weapons, names are written. If you find the data of 16 - 21 + dg weapons, give it to me too, I can use it.

NOTE: I don't have the DDJs of the weapons, I didn't have them, I couldn't bother looking for them either, as I said, I was disgusted until I found the data, and I didn't want to deal with it either, if you find it, you can give it to me too.

I don't remember which forum site I found the data on, but thank you to the friend who shared it, it's better than nothing.

Please Respect Labor...

Share Name:​
14-21 DG model switcher for 110 Cap 11 Dg guns​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
VirusTotal:​
thanks

Normal switcher işte ekleyeceğiniz 3-5 yer var her şeyi hazır sadece ID leri kendinize göre düzenleyeceksiniz bu ara da itemdata_xxx koymayı unuttum ben dbtomedia kullandığım için eğer yapamayan olursa yoruma yazsın itemdatayı atarım
tamamen sorunsuzdur hiç bir silah hata vermiyor sadece ddjler yok onuda siz halledersiniz.
NOT: Sorumluluk size aittir o yüzden yedeklerinizi almadan başlamayın.
EK BİLGİ : 11 dg nova ,11 dg fight ,11 dg power silahlar için ayrı ayrı 21 dg ye kadar switcherları var

Rar Şifresi : HknTsdmr

Silahların görünümlerini tek tek kontrol edin keyfinize göre ister değiştirirsiniz ister kullanırsınız bu data yı zar zor buldum zaten tek tek düzenleyene kadar datam 15 GB oldu şişmekten ama sorunsuz şekilde tüm silahlar 14 dg den 21 dg ye kadar çalışıyor bazı silahlarda reklam var isim yazıyor eğer adam akıllı 16 - 21 + dg silahların datasını bulursanız bana da verin bende kullanayım.

NOT : silahların ddjleri yok elimde yoktu aramaklada uğraşamazdım söylediğim gibi datayı bulana kadar tiksindim bir de onunla uğraşmak istemedim eğer bulursanız bana da verebilirsiniz

data yı da hangi forum sitesinden buldum hatırlamıyorum ama paylaşan arkadaşa teşekkür ederim hiç yoktan iyidir.

Lütfen Emeğe Saygı...

Paylaşım Adı:​
110 Cap 11 Dg silahlar için 14-21 DG model switcher​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
VirüsTotal:​
Amazing work

Geri
Üst Alt