Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 12 Dg Item Drop Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben drop grupları komple temizleyip her degree levelini monsterlevele göre yeniden ayarlamıştım. Clean üzerinde mesela; 3 dg item 2 dg item levelindeki mobdan düşebiliyor. yani 16'lık bir silah 15 lv mobdan düşebiliyor. O yüzden komple sıfırlayıp yeniden kendim ayarlamıştım.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu dediğiniz orjinalinde böyle zaten ama tüm levellerde aynı değil belli bir levele kadar böyle
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bunu zaten biliyorum ve clean database kullanıyorum. Refdropitemassing tablosunda ekleme yapıp deneyeceğim.

_RefDropItemAssign tablosundan 12 dg item 12 dg stone ve 12dg tabletlerin service’lerini 1 yaptım sorun düzeldi. Yardım eden herkese teşekkürler. İyi forumlar.

Geri
Üst Alt