Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

120 Cap 120 Cap Dragon Online Pvp Database

ulan yawşaklar benim yaptıgım editlerin 3 te birini yapa bilirmisiniz acaba not Can Mert Özmen Varsa tıpası Yiyen Gelsin Kapışalım

Arkadaş istedi aralarında oynayacaklar.. İndirip kurayım.. teşekkürler.

Ek mesaj : Data çıkarılamıyor. Başka data kullandığımı varsaymak isterdim ama oyunun kendisine ait data içinde ekli şeyler vardır... sorun yapabilir.
Ramnit var evet ama Eset ile client temizlendi ve veri kaybı olmadı. Tek sorun data.pk2'nin çıkarılamaması

Mert abinin emekle günlerce yaptığı bu db yi böyle paylaşma cidden ne biliyim abi bunlar bana mantıklı gelmiyor izinsiz birşeysiz emek hırsızlığı gibi, editlesin istiyen niye böyle birşey yapıyorsunuz, bide editlik bi db değil alıp kullanabilir geliştiremezsiniz zor bende sorunsuz kişiden alınmışı var hani en basit ffgw sistem getirmek istesen bile çok uğraşırsın neyse hakkınızda hakkımızda hayırlısı, diceğim böyle hazır dbler milletin kimseye zararı yokken paylaşılması yerine bırakın millet kendi emeği göz nuru dbsini yapsın buda insanların emeği göz nuru bunu yapmanız hiç hoş değil

NOT : kişiyi tanıyorum ondan dolayı kötü biri olsa sesim çıkmaz adem mesela.

Geri
Üst Alt