Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 15-20 DG Data

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar 15-20+ DG itemlerin data dosyaları lazım elinde bulunan verebilir mi? Teşekkürler.
NOT: bu paylaşım hiç bir yerde yok vietnam srolar da da şifre var çıkartamıyorum lütfen gereksiz linç yorumları atmayınız.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar 15-20+ DG itemlerin data ve particles dosyaları lazım elinde bulunan verebilir mi? Teşekkürler.
NOT: bu paylaşım hiç bir yerde yok vietnam srolar da da şifre var çıkartamıyorum lütfen gereksiz linç yorumları atmayınız.
yok mu kimse @Spare

bir ara arşivler paylaşılmıştı yedek yapmıştım bu clentte 14 ile 17 dg kadar ekliydi yalnış hatırlamıyor isem 130 lwl skilleri felan vardı hem server link hem data linki paylaşayım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cleaint

database

Oyla 0
Oyla 0
client link at özelden ben bakiyim bide

al reis direkt silahları atayım düzenlersen paylaşırsın çok makbule geçer duacın olurum. eklediğimde versiyon hatası veriyor anlam veremedim çözemedim de sorunu

@iqodas paylaşımını gördüm teşekkürler oradan alırım discort #tsdmr filter grubunda varım özelden mesaj at sana 4 farklı yeni silah data ve icon vereyim

Oyla 0

al reis direkt silahları atayım düzenlersen paylaşırsın çok makbule geçer duacın olurum. eklediğimde versiyon hatası veriyor anlam veremedim çözemedim de sorunu

@iqodas paylaşımını gördüm teşekkürler oradan alırım discort #tsdmr filter grubunda varım özelden mesaj at sana 4 farklı yeni silah data ve icon vereyim
teşekür ettim ihtiyacım yok. Forum icin paylaştım

Oyla 0
Geri
Üst Alt