Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için 1Dakika da reverse noktası ekleme

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Yine yeniden copy paste ile reverse noktası eklemesini anlatacağım size. :D

Service ID ObjName ZoneName128 RegionID Pox_X Pos_Y Pos_Z MinLvl MaxLvl
1​
46​
TownSN_ZONE_BAGHDAT_4
22355​
1905​
86​
1561​
1​
-1​
1​
120​
999​
-1​
xxx
-1​
xxx
-1​
xxx

Reverse eklemek istediğiniz yere çarınızı götürün. SRO_VT_SHARD dbsinden _Char tablosunu açıp karakterin RegionID ve X Y Z koordinatlarını alıp yukarıdaki kodun koordinatlarıyla değiştirin.
Minimum teleport ve maksimum teleport leveli ayarlayabilirsiniz.

Sonrasında _RefOptionalTeleport tablosuna yabıştırın patch atın tamamdır :D

Bilen biri reverse noktasına tıklayınca çıkan boş yere yazıyı hangi txt dosyasına ekleyeceğiz söylesin kafam dumanlı düşünemiyorum :D

Buldum hallettim.
textdata_object.txt dosyasını açıp ctrl+f ile SN_ZONE_21837_4 aratın hemen altına

1 SN_ZONE_BAGHDAT_1 Town 120+

kendinizee göre düzenleyip kaydedip patch yapın.

Not: SN_ZONE_BAGHDAT_1 kısmı _RefOptionalTeleport tablosundaki eklediğiniz reverse noktasının ZoneName128 kısmıdır.

Teleportlink.txt ve gerekli ayarları yapmama rağmen reverse noktalarında teleport isimleri gözükmüyor. Sanırım bir yerde hata yapıyorum ama daha henüz çözemedim.

Geri
Üst Alt