Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü Reverse - Global Süre Ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redbow1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu ıkı lınkdekı konulara bakarak cozum uretebılırsın
Hocam son bişiy daha sormak istiyorum düşüncenin mentalitesi ne kadar doğru emin değilim

Sorum ise media pk2 den tools ile açıp level data txt yi silip, db den yukardaki konuds ki gibi sadece leveldata txt olarak çıkarıp media ya manuel import ederek o tabloyu db ile media arasında eşitlemiş olurmuyum ve bunu diğer 122 txt için tek tek yaparak db ile media bağlantısını eşitleyip temize çekmiş olurmuyum mümkünatı varmıdır ?

Oyla 0
Hocam son bişiy daha sormak istiyorum düşüncenin mentalitesi ne kadar doğru emin değilim

Sorum ise media pk2 den tools ile açıp level data txt yi silip, db den yukardaki konuds ki gibi sadece leveldata txt olarak çıkarıp media ya manuel import ederek o tabloyu db ile media arasında eşitlemiş olurmuyum ve bunu diğer 122 txt için tek tek yaparak db ile media bağlantısını eşitleyip temize çekmiş olurmuyum mümkünatı varmıdır ?
ben duzgun calısan soruunsuz db to medıa ıle atıyodum hep sen dene dedigini denemekten zarar gelmez yedek al dene

Oyla 0
Geri
Üst Alt