Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım 2017 Demon Shaitan Dress (Düzeltilmiş Hali)

Bu dress elinde olan varsa upload edebilir mi lütfen. Eklenecekti ama işleri çok galiba arkadaşın.

Merhabalar

Daha Önceden Paylaşılmış Fakat Omuzlukları ve Pelerinin Eksik Olması Sebebiyle Güzel Bulmamıştım. O yüzden Düzenleyip Şuanda Sizlerle Paylaşmak istedim.

Omuzlukluğu,Pelerini, Effecti ve Kendim Eklediğim Omuzluk Rengi İle Umarım Beğenirsiniz :)

Ekli dosyayı görüntüle 4790

Ekli dosyayı görüntüle 4791

Link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Şifre: Frenory

İyi Günlerde Kullanın :)

(Dosyalarda Eksiklik veya Herhangi Karşılaştığınız bir Sorunda İstediğiniz Zaman Ulaşabilirsiniz.)
thanks

Merhabalar

Daha Önceden Paylaşılmış Fakat Omuzlukları ve Pelerinin Eksik Olması Sebebiyle Güzel Bulmamıştım. O yüzden Düzenleyip Şuanda Sizlerle Paylaşmak istedim.

Omuzlukluğu,Pelerini, Effecti ve Kendim Eklediğim Omuzluk Rengi İle Umarım Beğenirsiniz :)

Ekli dosyayı görüntüle 4790

Ekli dosyayı görüntüle 4791

Link:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Şifre: Frenory

İyi Günlerde Kullanın :)

(Dosyalarda Eksiklik veya Herhangi Karşılaştığınız bir Sorunda İstediğiniz Zaman Ulaşabilirsiniz.)
Nice style

Geri
Üst Alt